No bo obgadywanie to zła rzecz my ich nie obgadujemy ich wiec oni nas też nie powinni ... Wiecie wydaję mi sie że to poważni ludzie (faceci).. (może z wyjątkami ale to zostawie dla siebie )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
hmmm w sumie to niech maja ten swój dział, mam tylko nadzieje ze nie beda pisać tego typu rzeczy co zdarzyło sie w innym dziale.
Chciałem - jeśli mogę - zabrać głos w tej sprawie.
Absolutnie nikomu ja ani Jaro nie mówimy co tutaj piszecie. To są Wasze sekrety drogie kobietki i ja też tylko patrzę czy nie robi się tu zbytni bałagan, nie wgłębiam się w Wasze posty... także z góry zapewniam, że nic poza ten dział nie wydostaje się przez adminów.
Życzę miłej wymiany zdań i poglądów i zero stresów. Buziaki
Należy im się taki dział Nieh sobie pogadają razem, wspólna sprawa zbliża !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum