Faceci w szkole
Już w wieku szkolnym sprawiają wszystkim same kłopoty. Niszczą co się da, przeszkadzają, nie wykonują poleceń. A czym skorupka za młodu nasiąknie.......
Na dowód - uwagi z dzienniczków szkolnych.
... i przyniósł do szkoły trutkę na szczury z zamiarem wypróbowania jej na wychowawcy.
Kowalski w trakcie lekcji uprawiał ziemie cyrklem w doniczce.
Schowany za podręcznikiem fizyki wydaje odgłosy przyprawiające mnie o mdłości.
Wyrzucił koledze teczkę za okno i powiedział, że "jak kocha to wróci".
Rafał cały czas śpiewa i nuci na lekcji.
Po wpisaniu uwagi Rafał zaczął chodzić po klasie.
Podpalił koledze teczkę na lekcji i zapytał, czy może wyjść po gaśnicę.
W czasie wyścigu międzyszkolnego umyślnie biegł wolno, by jak twierdzi zyskać na czasie.
Zamknął nauczyciela na klucz i odmówił zeznań.
Podał nie swoje imię motywując, ze chciałby się tak nazywać.
Wysłany po kredę przyniósł ślimaka.
Wysłany w celu namoczenia gąbki wrocił z mokrą głową i suchą gąbką.
Po napisaniu kartkówki nie oddał jej twierdząc, że zostawił ja w domu.
Ukradł dziennik lekcyjny, nie chce oddać i żąda okupu.
Na lekcji zajęć praktyczno-technicznych umyślnie piecze ciasto bez mąki.
Rozbiera atomy na cząsteczki i kładzie sobie na oczach.
Ukradł sedes z ubikacji szkolnej.
Na lekcji biologii rzucił we mnie łopatą.
Wyrwany do odpowiedzi mówi, że nie będzie zeznawał bez adwokata.
Kopnął kolegę i mówi, że go boli głowa.
Pluje pod nogi nauczyciela. Upomniany twierdzi bezczelnie, że bada siłę grawitacji.
Przywiązał koleżankę do krzesła i żąda okupu.
Podczas przerwy przed pracownią technika kopał Marka Nowickiego.
Upominany - niegrzecznie odpowiada nauczycielowi.
Wlał wodę do kontaktu w pracowni fizycznej na lekcji plastyki.
Podarł firankę w sali 46.
Zabrał z ubikacji przetykacz do WC i robił stemple na ścianie.
Przemek bawi się na lekcji wszystkim, nawet chorym palcem.
Michał zachowywał się nieodpowiednio po lekcjach. Obrzucał śniegiem dziewczęta i wrzucał śnieg do szatni.
Ogólne zachowanie syna budzi zastrzeżenia.
Uczeń przeszkadzał pani w lekcji, m.in. leżał na podłodze, robił zamieszanie.
Syn lata z gołym brzuchem po błocie.
Marek na lekcji pokazuje koleżankom jakie ma dziś bokserki, o zgrozo są one w ... męskie narządy rozrodcze.
mgmtclass[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 40,85 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Wyrzucił koledze teczkę za okno i powiedział, że "jak kocha to wróci".
hehehe to też jest dobre, a te stempelki na ścianie hmmm poezja, ja nie miałam aż tak kreatywnych ludzi w szkole hehehehe
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
ja nie miałam aż tak kreatywnych ludzi w szkole hehehehe
ja mam aż zbyt kreatywnych np: moi mądrzy koledzy z klasy potrafią dla zabawy walić głową o scianę ... i robić takie rzyczy że nawet przez klawiaturę mi to nie przechodzi... masakra jednym słwoem ale cóż jeszcze pół miesiąca i się pożegnam z tymi debilami ale bedzie mi brakować szkoły pewnie... tyle znajomych .. occhhh..:P ale wakacje i tak są fajniejsze
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
no ja pod koniec szkoły zostałam wandalem roQ hehehe, ale to była śmieszna sprawa i jeszcze moich kolegów z klasy o to oskarżyli ....... ehhh to się musiałam przyznać , a wtedy było bardzo śmiesznie bo nikt się nie spodziewał, że to płeć piękna stare dobre czasy, a fakt faktem zawsze odchodziły fajne akcje w mojej klasie aczkolwiek nie takie 'śmieszne' jak w tych przytoczonych
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum