Jako, że w czwartek stałem się już oficjalnie posiadaczem wspaniałego Clio, to podzielę się tutaj z Wami
Clio II Dymamique
Rok prod. 2001r
Przebieg niecałe 101 tys.
1.2 16V 55kW
Jeszcze do wstawienia chłodnica od klimy oraz gril i halogeny, ale to pierwsze zdjęcia, więc faza 90% finiszu. Kapcie też jutro zmieniam na zimówki, bo kupiłem go na letnich. Środeczek zadbany, wychuchany, jeżdżone wg papierów przez kobietę.
hajen, dzięki. Takiego auta szukałem, a zakup przeszedł moje najśmielsze oczekiwania
Wysłany: 2012-12-02, 22:14
Tutaj moja stara bawara na rajdzie offroadowym
Miło ją wspominam . W wolnej chwili wkleję obecną miłość .
Dusiu poka tego worksa .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Ostatnio zmieniony przez Maciej 2012-12-02, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Administrator, jesteś zboczony Kolejne BMW?
A co do mojej fury, to masz rację: zresztą jak będę w Łodzi w przyszłym tygodniu to możemy się gdzieś spotkać
Kiedy tę X5 kupiłeś?
Alpinę znam i już się pozachwycałem a ta X5 naprawdę świetnie się prezentuje. Ale już nie alcantara widzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum