Chciałabym się zapytać o pewną sprawę ?
Czy jeśli teraz nie można edytowac swoich postów ani tematów (bo zostało zmienione - niedawno) to czy jest sposób żebym mogła zmienić np: Tutył mojego jakiegoś tematu (ponieważ stary nie pasuje - i już mi się nie podoba) Czy nie ma takiej możliwośći?? Już w ogóle nigdy nie bęzie można edytować swoich postów???
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Czy jeśli teraz nie można edytowac swoich postów ani tematów (bo zostało zmienione - niedawno) to czy jest sposób żebym mogła zmienić np: Tutył mojego jakiegoś tematu (ponieważ stary nie pasuje - i już mi się nie podoba) Czy nie ma takiej możliwośći?? Już w ogóle nigdy nie bęzie można edytować swoich postów???
Zakładasz temat i dajesz mu tytuł a za chwile ten tytuł nie pasuje? Ehh
Nie ma takiej możliwości oprocz zmian wprowadzonych przez administracje. Takze wszelkie prosby o edycje prosze kierowac do mnie lub do Jaro.
Poza tym szybkosc jest wskazana do lapania pchel, a dzieki braku edycji postow ludzie powinni bardziej zastanawiac sie co pisza.
Ferbik, Teraz twoja odpowiedz jest bardziej wyczerpująca dzięki...
Ferbik napisał/a:
Zakładasz temat i dajesz mu tytuł a za chwile ten tytuł nie pasuje? Ehh
To nie tak... Nie wyciągaj pochopnych wnisków od razu
Kiedyś już dawno założyłam temat. Dałam mu tytuł który wtedy na tamtą chwilę pasował.. ale teraz ponieważ temat sie rozrósł i zaiwera jeszcze w ogóle inne treści.. ten tytuł w ogóle nie pasuję do tego co jest w nim zawarte...
Więc sprawa troche inaczej wygląda... I dlatego chciałam sie zapytac..
Ferbik napisał/a:
Takze wszelkie prosby o edycje prosze kierowac do mnie lub do Jaro.
OK
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum