Zastanowiła mnie jedna rzecz, a mianowicie dlaczego wszyscy użytkownicy oprócz oczywiście adminów i moderatorów mają w postach nad awatarami swoje nicki na niebiesko a jeden użytkownik jest wyróżniony na pomarańczowo?
Tak jakoś mi sie to w oczy rzuciło Nie, żebym sie czepiała, ale pytam sie z czystej ciekawości
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
jenusia, my to na piwo idziemy Na forum nie będę Cię wyróżniał
glizda, przecież były osoby, które nas o to oskarżały Nie możemy stwarzać pozorów, że mogłoby być inaczej
glizda napisał/a:
Nie, żebym sie czepiała, ale pytam sie z czystej ciekawości
glizda napisał/a:
Uważam, że nie powinno być takich wyróżnień.
Czepiasz się czy pytasz z ciekawości bo się gubię
Odsyłam do ostatniego punktu regulaminu
Postanowiłem również wyróżnić najaktywniejszych forumowiczów, tych którzy mają 500 postów i więcej oraz tych, którzy uczestniczą aktywnie w życiu forum poprzez spoty, rajdy itp. Nagroda to kolor nicka inny niż pozostali
Postanowiłem również wyróżnić najaktywniejszych forumowiczów, tych którzy mają 500 postów i więcej oraz tych, którzy uczestniczą aktywnie w życiu forum poprzez spoty, rajdy itp. Nagroda to kolor nicka inny niż pozostali
Coś takiego już dawno powinno się wprowadzić ...
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum