Nie wiedziałam czy wrzucać ten temat do istniejącego już Euro 2008, dlatego niech administracja zdecyduje i ewentualnie go przerzuci
Może to trochę bardziej temat dla kobietek, ale co tam
W końcu musiało do tego dojść, że piłkarze zaczną się rozbierać. Przynajmniej od pasa w górę. I o to chodzi, bo jest na co popatrzeć. Podolski, Demirel, Thuram, Rat... Nie można, oczywiście, zapomnieć o Cristiano Ronaldo, który najchętniej eksponuje swoje wdzięki. I kilka fotek:
17.jpg Volkan Demirel (Turcja)
Plik ściągnięto 28 raz(y) 154,06 KB
04.jpg Cristiano Ronaldo (Portugalia)
Plik ściągnięto 25 raz(y) 143,81 KB
08.jpg Mariusz Lewandowski (Polska) i Łukasz Podolski (Niemcy)
Plik ściągnięto 25 raz(y) 129,77 KB
02.jpg Kazim Kazim (Turcja)
Plik ściągnięto 25 raz(y) 123,29 KB
01.jpg Na zdjęciu: Cristiano Ronaldo (Portugalia)
Plik ściągnięto 32 raz(y) 111,4 KB
_________________ "Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne."
Ostatnio zmieniony przez glizda 2009-01-19, 08:11, w całości zmieniany 3 razy
Ten na pierwszym zdjęciu tez fajniutki, kolor skóry ma ładny..
Jak będziecie miały jakieś inne fajne zdjęcia Panów bez... np koszulki to wrzućcie, pooglądamy ciasteczka
_________________ "Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne."
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 189 Skąd: prawie Wieluń ;)
Wysłany: 2008-06-24, 19:04
Marta, mnie też. Dla mnie Ronaldo to *cenzor* i *cenzor* I te jego pedalskie plastry, którymi zaklejał kolczyki w uszach... Teraz już ich nie używa, na szczęście.
Dla mnie największe i najbardziej apetyczne "ciacho" na tych mistrzostwach to David Villa. <serduszka>
Oto i On.
_________________ Is there a chance?
A fragment of light at the end of the tunnel?
A reason to fight?
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 189 Skąd: prawie Wieluń ;)
Wysłany: 2008-06-24, 21:00
glizda, przekopałam cały mój zbiór jego zdjęć i mnóstwo stron i znalazłam jedno jedyne zdjęcie bez koszulki. Ale jest w wersji sprzed 3 lat, a poza tym z okrutną miną... Więc nie wstawiłam.
_________________ Is there a chance?
A fragment of light at the end of the tunnel?
A reason to fight?
O kurcze jak to się stało, że ja dopiero dziś zobaczyłam ten temat mmmmhhh Ronaldo slinka cieknie Wstawiam zdjęcia, które właśnie dostałam mailem zatytułowane "Dlaczego kobiety kibicują Portugalczykom, a nie naszym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum