Abstrahując już od tego, czy brac ślub czy nie (mi nie jest spieszno ) to czy macie już jakieś swoje typy sukni ślubnych?W koncu są rózne modele, firmy. Są np. księżniczki, w kształcie litery A, syrenki, mini i wiele innych.;)
piękna ja jakoś nie zwracałam uwagi na suknie ślubne, ale jak gdzieś jakaś ładna mi się rzuci w oczy to wrzucę tu
No ja od jakiegoś czasu poluję na takie w internecie. Mimo, iż nie mam na razie ślubu w planach, to już dmucham na zimne jakby co. Bardzo podobają mi się ogólnie suknie Cymbeline, ale ceny też mają niezłe.
Ja też już mam wymarzoną wybraną, ale nie mogę znaleźć zdjęcia. Być może jest na komputerze u mojego złodzieja. Jak będzie potrzebna na pewno się znajdzie.
Mnie się podobają takie proste skromne sukienki Na forum krawieckim na którym się udzielam, jest dziewczyna ze śląska która szyje przepiękne suknie jak będę wychodzić kiedyś za mąż to wybiorę się do niej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum