Jak w temacie - oferta pracy dla kucharki / kucharza. Wiek i wykształcenie nie ma znaczenia - liczą się tylko i wyłącznie umiejętności. Możliwość przyjęcia na staż (kwestia dogadania w UP). Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (2-3 dni w tygodniu).
CV proszę zostawiać w klubie "TESTA ROSSA" w Wieluniu, ul. Sieradzka 2, w godzinach pracy klubu (pon-czw 12-22, pt 12-2, sobota 20-2, niedziela 18-22).
Bliższe informacje na PW lub pod numerem 500 21 21 21.
red powiększasz liczbę etatów czy ostatnio zatrudniona osoba rezygnuje z pracy u Ciebie? 4 m-ce od ostatniego ogłoszenia, troche krótki okres czasu . . .
teoretycznie NIE, praktycznie TAK.
Bo to może świadczyć albo o tym, że masz pecha co do pracowników albo o tym, że praca u Ciebie nie należy do najprzyjemniejszych i na dłuższą metę nie da się tam wytrzymać ale to faktycznie może już czepialstwo z mojej strony sorry
Jeżeli mogę się wtrącić... red powinieneś odpowiedzieć na forum na takie pytanie/ zarzut. Trudne pytania padają z dwóch stron, nie tylko od pracodawcy.
Pozdrawiam
Dominika, nie rozumiem co ma do rzeczy to z jakiego powodu szukam pracowników. Szukam i tyle - może zwiększam zatrudnienie (tak akurat nie jest), może poprzedni się zwolnili albo sam ich zwolniłem? Czy to ma jakieś znaczenie? Wytłumaczyłem Gustlikowi wszystko na PW i Tobie też wyśle to co jemu napisałem - uważam że pewnych kwestii nie rozstrzyga się publicznie.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-06-25, 17:50
red napisał/a:
Dominika, nie rozumiem co ma do rzeczy to z jakiego powodu szukam pracowników.
Jak się z redem nie zgadzam/y w wielu wątkach , tak w tym przypadku ma chłop 100% racji. Co może obchodzić przyszłego pracownika, z jakich powodów pracodawca ma ciągły wakat w etacie. A jeśli aż tak bardzo chce zaspokoić swoją ciekawość, to sposób na to jest jeden, niech podejmie oferowaną pracę, i problem rozwiążę mu ( ciekawskiemu ) się sam.
Czasami pewnych pytań nie powinno się zadawać w obydwóch kierunkach, jeśli wiecie o co mi chodzi .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2009-06-25, 21:20
miko 005 napisał/a:
(...)Co może obchodzić przyszłego pracownika, z jakich powodów pracodawca ma ciągły wakat w etacie(...)
A dlaczego mialoby go to nie obchodzic? To cos zlego Forum daje mozliwosc zadania pytania, wiec nie rozumiem dlaczego nie moznaby z tego korzystac.
red odpowiadajac na wyzej sformulowane pytanie stanie sie wiarygodniejszy i zapewne bedzie mial wieksza ilosc potencjalnych kandydatow na poszukiwane stanowisko. Mamy prawo zapytac, a red ma prawo nie odpowiadac. izi
Ostatnio zmieniony przez hiszpan 2009-06-25, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum