Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-06, 08:12
Zgadzam się z Dominiką, swego czasu miałem forum i ludziom wychodziły podobne błędy gdy chcieli wysłać dwie wiadomości w krótkim czasie na SB I co ciekawe, też robili z tego wielki problem że wyskakiwał im tekst jak na tym screenie A wystarczy chwilę odczekać (to zależy od ustawień forum jakie ustawili administratorzy, ale prawdopodobnie 30 sekund).
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-06, 10:57
Administratorze - tutaj pozwolisz że ja się wypowiem, bo mam w tych sprawach chyba największe doświadczenie spośród zwykłych użytkowników tego forum Otóż Ty jako administrator forum możesz pisać w ShoutBoxie i na forum jak często tylko zechcesz, ale na każdego zwykłego użytkownika forum nałożone jest ograniczenie w postaci niemożliwości napisania kolejnego posta na forum lub kolejnego wpisu w ShoutBoxie w czasie 20 sekund przed ostatnim (domyślnie). Możesz to oczywiście zmienić w ustawieniach: Ogólne Konfiguracja Główne Interwał Anty-Floodowy. W założeniu miało to ograniczyć spamowanie przez boty i floodowanie na forum, ale z tym akurat wielun.biz nie ma problemu więc myślę że można całkowicie to ograniczenie zdjąć
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum