Jak w temacie. Proszę wziąć udział w ankiecie.
Koszt koszulek to cena koszulki + nadruk.
Co do koszulki to proponuje czystą bawełnę - koszt ok. 15zł
Kolor biały. Na specjalne życzenie można by było zrobić czarne, ale wtedy koszty nadruku są dużo większe (podejrzewam, że będzie to kilka(naście) sztuk na początek)
Nadruk - jest kilka możliwości:
- naprasowywanka - koszt od 5 do 10zł
- sito - koszt bedę wiedział na początku tygodnia, chociaż obawiam się, że musiałoby być większe zamówienie, żeby wykonali sitodruk
- naklejanie na gorąco - taki nadruk w postaci meszku - koszt również na początku tygodnia
Czarne dla czarnych charakterów? W czarnych latem jest gorąco - wolę białe. Poza tym na czarnych napisy będą mniej widoczne. Byłbym za zamieszczeniem większego napisu z przodu (zamiast z tyłu). Ogólnie pomysł dobry.
red, zawsze stawiam na jakosc, doczytaj - napisalem ze 100% bawełna - porządna a nie jakies chinskie (słowo wymoderowano) - to samo tyczy sie nadruku: będę wiedział dokładnie jak to wygląda cenowo już w poniedziałek - wtorek
Tak jak mówiłam ja poprosze wersje "wyjsciowa" i do spania.
Oczywiscie rozumiem ze dla Pan rozmiary mniejsze, tak zebym nie wystąpiła w niej jak w sukience.
MaRtUsIcAaA, koszulki będą idywidualne. Wszystko co robię w mojej branży jest pod indywidualne zamówienia Ale o rozmiarach pogadamy jak już będę znał wszystkie koszty. Myślę, że pod koniec tygodnia będziemy wypuszczać pierwsze sztuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum