Wysłany: 2006-02-15, 23:14 Baby! Nowe kategoria dla Was!
Z całym szacunkiem możecie się wyżywać w dziale "Być kobietą, być kobietą...". Zostało to stworzone dla Was i tylko Wy macie tam dostęp. Te które jeszcze nie mają, a które chciałyby mieć zapraszam do wpisywania się poniżej
Dziekuje Adminom za zaufanie po raz kolejny. Postaram sie nie zawiesc.
Nie zabiegalam o powstanie tego działu, a tymbardziej o jego moderowanie. Mam jednak nadzieje ze podołam powierzonej funkcji. Jesli jednak nie uda mi się...(ze wzgledu na natłok innych obowiazków) poprosze o zdjecie funkcji.
DO ADMINÓW!
Jeśli któryś z adminów miałby chwilkę czasu, prosiłabym aby każda Pani na forum, która okresliła swoją płeć przy rejestracji miała dostep do działu "BYĆ KOBIETA...".
Swoją prosbę argumentuję małym zainteresowaniem tym działem, w przeciwieństwie do głosów jakie były, zanim on powstał.
DZIĘKUJĘ z góry i z dołu
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-07, 18:57
I tym sposobem wystarczy, że ktoś się zarejestruje jeszcze raz np. jako Mandaryna
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum