Wysłany: 2006-03-22, 20:27 Okulary ?? pomagają czy przeszkadzają kobiecie???
Chciałam poruszyć ten temat bo sama powinnam je nosić... czyli okulary..:) kiedyś w ogóle nie nosiałam bo myslałam że tp obciach mały ale teraz po domu noszę (do kompa i telewizora) i to chętnie (chodziaż lepiej chyba widze bez nich:P ) na ulicę jakoś nie mogę sie przemóc... mam wadę na jedno oko ale mam plusy wiec do wyleczenia .. wydaje mi sie jeśli chodzi o kobiete to pasują jej okulary wygląda bardziej poważnie ale ja siebie osobiście nie widze na ulicy w okularach:( (chyba ze słonecznych :P:P).. i chyba sie to nie zmieni:(
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ja nosze od niedawna (do czytania). "-" mi sie dostało .
edulka [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-23, 15:18
Ja noszę od 6 ego roku życia,kiedyś bardzo to przeżywałam tym bardziej że dzieciaki nie pozwoliły pomyśleć że to coś ładnego.Teraz natomiast uważam że okulary (dobrze dobrane oprawki) potrafią dodać dużo uroku,teraz na szczęście są takie czasy że noszenie okularów nie jest już obciachem a czymś normalnym:)
Ja nie moge sie przemóc jakoś:( wyadje mi sie ze jak wyjde na ulice to bede jakoś dziwnie wygląać wszyscy sie juz przyzwyczaili do Malinki bez okularów a teraz bede sie zle czuć jak wyjde na ulice bez..:(
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Spojnie Malinka szybko ci "wszyscy" przyzwyczają się zpowrotem do Malinki w okularach Zmiany w życiu sa potrzebne nawet jeśli chodzi o noszenie okularów
Ja noszę okulary od kilku niezłych lat i nie mogę się bez nich obyc bo mam wadę wzroku która juz jednak mi przeszkadza na co dzień.
Jeśli dobrze dobierzesz oprawki to będziesz świetnie wyglądac i nie ma się czym przejmować.
Nie ma sensu też meczyć się, mróżyć oczu, pytać innych co tam pisze lub czytać książki z odległości 0,5 metra (w zależnośći czy plusy czy minusy).
Hm... A jeśli któraś juz wybitnie niekozystnie wygląda w okularach to przeciez zawsze zostaja soczewki kontaktowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum