Wysłany: 2006-04-02, 21:45 Co my Kobiety możemy zrobić z bezużytecznym facetem :P:P
1) Z pozoru bezużyteczny facet znakomicie nadaje się na stojak do roweru
2) i pod parasol.
3) Umiejętnie użyty może także stworzyć interesujące dźwięki.
man[1].jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 37,46 KB
man1[1].jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 31,54 KB
man2[1].jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 30,89 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Twoj podpis + ostatni obrazek = ciekawe zestawienie
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Twoj podpis + ostatni obrazek = ciekawe zestawienie
A jak zestawienie pierwsza klasa Ci faceci wkońcu muszą się na coś przydać A mój podpis to tak przypadkowo :P:P:P Aleś ty spostrzegawcza ja tego nie zauważyłam Muszę go wkońcu zmienić bo już jest za długo
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum