Co sądzicie o kosmetykach tej firmy... ja często sie zaopatrzam w te kosmetyki i jestem bardzo zadowolona...
Co polecacie?? Ja osobiście polecam żel pod prysznic senses summer splash (cytrynowy- zółty) albo (pomarańczowy - mandarynkowy) uwielbiam je w lato sa takie odświerzające używam także tuszy ale niedawno przerzuciłam sie na Oriflame bo są lepsze kulki pod pachy są tez spoko z Avonu.. i kończe teraz wy coś napiszcie i zarekomedujcie D
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-14, 21:55
Ja Bardzo Cenie kosmettyki z Avonu. W każdym katalogu można znaleźć coś dla siebie. Często coś wybieram i zamawiam Tylko jest jeden minus. to co kupuje sie w tej firmie często nie wystarcza na długoo... Bo to są takie małe rzeczy
No używam dwa razy dziennie żel pod prysznic i jest a tani z zarazem duży senses w promocji duży był za 10 zł ...
Tusz tez mi na długo starcza ale może dlatego że często się nie maluje
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-14, 22:49
Malinka napisał/a:
No używam dwa razy dziennie żel pod prysznic i jest a tani z zarazem duży senses w promocji duży był za 10 zł ...
Tusz tez mi na długo starcza ale może dlatego że często się nie maluje
Ale jak ja np. kupie jakies perfumy...to używam ich zawsze jak gdzieś wychodze...do szkoły,na miacho itd. Takie rzeczy się szybko kończą jesli się ich używa od 2 do 4 razy dziennie
Ale jak ja np. kupie jakies perfumy...to używam ich zawsze jak gdzieś wychodze...do szkoły,na miacho itd. Takie rzeczy się szybko kończą jesli się ich używa od 2 do 4 razy dziennie
No zgadza się ale rzadko kupuję perfumy z Avonu.. więc nie wiem.. ale inne produkty naprawde są w dobrych cenach i duże
Polecam to samo co malinka - żel pod prysznic z serii senses. Najładniej pachnie mandarynkowy.
Kilka razy kupiłam perfumy, ale w sumie nic specjalnego.. Jak to perfumy.
Błyszczyk - nawet niezły.
Mam jeszcze kilka pierdół na twarz typu maseczki na trądzik ( ) alee nic nie pomaga. Taki shit ;P
ja tez czasem kupuje w Avonie, jestem zadowolona z fluidu bo jest tani a dobry, i uwielbiam puder brązujący w kulkach.. ale duzo rzeczy w avonie jest do dupy, niby wszystko pieknie ładnie a tu (słowo wymoderowano) a najebardziej szajsowe są tusze do rzes i lakiery do paznokci
Ja na tusze nie narzekam chociaż kupowałam tylko jeden przez jakiś czas.. taki srebrny nie pamiętam nazwy i byłam zadowolona.. ale przeżuciłam się na Orflame z tuszami Lakierów nie używałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum