Wysłany: 2006-06-24, 19:52 student grafiki szuka pracy
studiuje grafike komputerową zaocznie...
aktualnie koncze 2 rok studiów...
i szukam pracy
posiadam prawko kat. B (z checia zostane kierowcą [przedstawicielem handlowym])
albo ogólnie obojetnie kim
quatro7, u mnie nie byłeś Ale na razie nie potrzebuję grafika...
Ferbik on mówił o dużych firmach
quatro7, a w jakim miescie szukałes ??? nie wiem gdzie studiujesz, ale do szukania fajnej pracy polecam Wrocław, masa ogłoszen, i inwestują w świeże umysły ja powysylalam kilka e-maili z cv i dostałam prace na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej
he he , się przeprowadzić - ciekawe gdzie ?j Ja za pracom zjerżdziłem prawie pół Polski i moge ci powiedzieć że praktycznie wszędzie jest tak samo. Bardzo szybko idzie znaleść prace w dużych miastach ale za marną kase, która z ledwością wystarczy ci na utrzymanie mieszkania, a gdzie żarcie? Nie poddawaj się może akurat lepiej trafisz niż ja Życze ci powodzenia
_________________ Pozdrawiam Artur
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-27, 10:50
Ferbik napisał/a:
quatro7, u mnie nie byłeś Ale na razie nie potrzebuję grafika...
Artur, po studiach to mzoe do niemiec bym chciał wyjechac... ale to moze...
byłem.. jak byłem to nikogo niepotrzebowali a jak potrzebowali grafiki to wybrali innego
znacyz na proudukji mógłm miec pracy w koronie ale to mi nie pasuje bo w soboty tez wymagaja by szło sie do rpacy a w sobote szkoła... i pozatym strasznie mało płacą
nie wiem gdzie pracowałes, ale ja w duzym miescie zarabiałam wiecej niz zarabiam w wieluniu. a co do kosztów utrzymania to prawda ze w jest bardzo drogo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum