sculli, po pierwsze: tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć zdjęcia wrzucane przez użytkowników z komputera (jeśli użytkownik poda zdjęcie jako link do serwera, to się wyświetli nie będąc zalogowanym).
Nie mogę wrzucic fotek i nie wiem dlaczego. Sa to jpg o zalecanym rozmiarze, a mimo to jak załączam plik pojawia sie biała strona i napis gotowe, a nic nie jest gotowe!!! Czy dostałam zakaz umieszczania fotek i nic o tym nie wiem????
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-24, 21:32
hmmm więc proponuję ściągnąć sobie prostą przeglądarkę do zdjęć "Irfan View", zainstalować i tam w menu 'Image' należy odnaleźć opcję 'Resize/Resample'. Powodzenia
www.fotosik.pl
Takie proste jest wrzucić zdjęcie na fotosik. A później tylko linka na forum dac i zdjęcie się automatycznie wyświetla i przy tym nie obciąza serwera/strony wielun.biz
Oczywiście można zainsatlowac program graficzny lepszy niż paint i zrobić tak jak pisała Hasta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum