Ja bym takiemu ch...wi z chęcią walną kijem bejsbolowym w łeb, a później za frak i jeszcze kilka razy o ścianę. Obejrzałem tylko 10 sek filmu. Dalej nie mogę.
Az sie wku...łem!!!!!!!!!!!!
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-23, 18:31
ja nie wiem ile obejrzałam... parę sekund.. nie potrafię po prostu... zabić takiego to mało... jacy ludzie potrafią być bezwzględni i bez serca... po prostu w głowie się nie mieści.. brak mi słów...
kurde nie obejrzalam do konca juz nie moglam to jest okropne ;/ nie da sie opisac tego co te zwierzeta przezywaly;;/ az mnie zatkalo ;/ nie wiem co powiedziec. Nie rozumiem tych ludzi ;/;/
ja nie dałam rady obejrzeć do końca... szkoda słów
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Czytałem wasze komentarze przed obejrzeniem tego filmiku i byłem pewien, że przesadzacie z tym okrucieństwem. To nie może być nie wiadomo jak drastyczne.
...
A byłem pewien, że mam mocną psychikę. Byłem też pewien, że nic już nie przerazi mnie tak bardzo, że będę musiał wyłączyć... A jednak nie wytrzymałem, nie mogę patrzeć na cierpienie zwierząt. CO DO CHOLERY ONI SOBIE MYŚLĄ?
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-03-28, 07:30
dlaczego to (słowo wymoderowano) robia na zywca (słowo wymoderowano)..........gdzie mozna podpisac ta petycje???
[ Dodano: 2007-03-28, 08:54 ]
ten filmik powinny oglądac w sklepie przed zakupem wszystkie paniusie lubujace sie w futerkach(najlepiej zamkniete w malutkim pomieszczeniu,same..)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum