Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-18, 14:14
Hej, CleanFX jest niezły - uwielbiam odcienie szarości
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Smileblue albo acid. W smileblue podobają mi sie te usmiechniete buźki w działach, gdzie są nowe posty. Super to jest A może by tak połączyć acid z tymi buźkami? byłoby idealnie
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-18, 14:59
Jak dla mnie Acid to kompletna porażka. Może i jest efektowny ale wg mnie styl nie ma na celu zwrócenie na siebie uwagi a wprost przeciwnie - powinien być jak najmniej zauważalny. Widoczna ma być treść forum. Co z tego że strona jest efektowna, jeśli po godzinie użytkowania zaczyna mnie męczyć. Czerwone ściany w mieszkaniu wyglądają oryginalnie ale spróbujcie pomieszkać w takich kolorach..
Przyłączam się do opini że czerwień z poprzedniej wersji była ok.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-05-18, 15:01
Appalachia. Ewentualni clean fx. Ten acid to porazka -.-
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-18, 15:02
Administrator napisał/a:
Jak dla mnie Acid to kompletna porażka. Może i jest efektowny ale wg mnie styl nie ma na celu zwrócenie na siebie uwagi a wprost przeciwnie - powinien być jak najmniej zauważalny. Widoczna ma być treść forum. Co z tego że strona jest efefektowna na pierwszy rzut oka, jeśli po godzinie użytkowania zaczyna mnie męczyć. Czerwone ściany w mieszkaniu wyglądają oryginalnie ale spróbujcie pomieszkać w takich kolorach dłużej..
Przyłączam się do opini że czerwień z poprzedniej wersji była ok.
tylko zastanów się tak. styl wygląda estetycznie ma swoje bajery ale po jakims czasie przyzwyczajasz sie do niego i nie zwracasz na niego uwagi a czytasz treść. a poza kogo męczy taki motyw wcale nie musi go wybierać. mo możliwość wyboru bo styl nie jest tylko jeden i bez możliwośc zmiany.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-18, 15:13
yampress napisał/a:
tylko zastanów się tak. styl wygląda estetycznie ma swoje bajery ale po jakims czasie przyzwyczajasz sie do niego i nie zwracasz na niego uwagi a czytasz treść. a poza kogo męczy taki motyw wcale nie musi go wybierać. mo możliwość wyboru bo styl nie jest tylko jeden i bez możliwośc zmiany.
Nie wybieramy "najlepszego" stylu (gusta są różne) tylko mówimy tu o stylu domyślnym dla ludzi którzy pierwszy raz wchodzą na forum, gości itd. Oczywiście że każdy może sobie ustawić własny styl, ale weźmy pod uwagę takiego przeciętnego użytkownia kóry nie wie gdzie się to ustawia ani nie jest zarejestrowany. Te kilka pierwszych sekund decyduje czy user zostanie na stronie czy też nie. Wg mnie strona powinna być prosta i czytelna, a design nie dominować tylko ułatwiać użytkownikowi zapoznanie się ze stroną.
Wracając do Acid to do tego typu deseni się nie przyzwyczaję - nawet gdybym patrzył na nie tygodniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum