dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-05-28, 18:34 Asystent/asystentka sprzedaży, konkurs na nazwę firmy
Witam.
Poszukuję osoby do pracy na stanowisku asystent/asystentka sprzedaży i utrzymania klienta w branży telefonii komórkowej.
Proszę również o propozycję nazwy mojej nowej firmy
Chodzi mi o cos związanego z telefonią komórkową. Nazwa ma się kojarzyć z moją osobą i prowadzoną przeze mnie działalnością w tym obszarze.
Dla osoby, która wymyśli najlepsza nazwę przewidziałem fajną nagrodę.
Podania o pracę proszę wysyłać na adres:
Wysłany: 2007-05-29, 19:53 Re: Asystent/asystentka sprzedaży, konkurs na nazwę firmy
dawid napisał/a:
Witam.
Poszukuję osoby do pracy na stanowisku asystent/asystentka sprzedaży i utrzymania klienta w branży telefonii komórkowej.
Proszę również o propozycję nazwy mojej nowej firmy
Chodzi mi o cos związanego z telefonią komórkową. Nazwa ma się kojarzyć z moją osobą i prowadzoną przeze mnie działalnością w tym obszarze.
Dla osoby, która wymyśli najlepsza nazwę przewidziałem fajną nagrodę.
Podania o pracę proszę wysyłać na adres:
I kolejne propozycje:
- Najlepszy Małolepszy Telefon Telegraf (takie skojarzenie z napisem, który kiedyś widniał nad pocztą)
- Los Dawidos Najlepszos Komóros
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum