A ja znalazłam instrukcję kąpania kota napisaną przez psa
Jak wykąpać kota
1. Bardzo dokładnie wyczyść kibelek.
2. Do zbiornika z wodą dolej odpowiednią ilość kociego szamponu i podnieś deskę.
3. Złap kota i uspokajaj go podczas przenoszenia do ubikacji.
4. Jednym szybkim ruchem włóż kota do kibelka i zamknij deskę (być może będziesz musiał na niej stanąć by kot nie uciekł). Uwaga! Nie zbliżaj się do krawędzi deski — mogą się tam pojawiać kocie pazury!
5. Spłucz kibelek trzy do czterech razy. Spowoduje to dokładne wypranie i wypłukanie kota.
6. Poproś kogoś, żeby otwarł drzwi ubikacji i upewnij się, że po drodze do nich nie stoi żaden czlowiek.
7. Najszybciej jak potrafisz zejdź z deski i podnieś ją do góry.
8. Wyprany kot wyskoczy z kibelka jak rakieta i wybiegnie z ubikacji na zewnątrz, gdzie już sam się wysuszy...
Powodzenia
Pies
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nasz kotek rodzinny tez podobnie wyglada podczas kapieli
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum