POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIELUNIANKI. JEŻELI NA FORUM SA DZIEWCZYNY KTÓRE OCZEKUJA NA DZIDZIUSIA W CZERWCU 2008 TO ZPRASZAM DO WYMIANY SPOSTRZEZEŃ I DO DZIELENIA SIĘ NASZYMI WRAŻENIAMI
Proszę wyłączyć CapsLocka.
Administracja
Ostatnio zmieniony przez glizda 2008-10-10, 10:53, w całości zmieniany 2 razy
Oczywiście, bedzie nam miło. Doświadczenie mile widziane.
Jutro idę do lekarza, mam nadzieję ze zobacze moją kruszynk i upewnie się ze wszystko jest ok. Bo nie czuje sie najlepiej.
AnnaBlue jaka duża jest twoja pociecha ?
Witaj akirus. Pięć lat to wiek bardzo mądrych osóbek, ja mam piecioletnią chrześnicę. Mala uparciuszka i mądralinka. Dzisiaj mam wielkie bicie serca od rana ale o 20 mam nadzieje że lekarz mi wszystko wyjasni i zobacze moją przecudna dzidziunię. Moze usłysze jej serduszko hmm ... jak to milo nosić takie maleństwopod sercem, po prostu cud pozdrawiam
Dominiko nigdy nie stosowalam takiej antykoncepcji ale z tego co słyszałam od wielu znajomych,że jeśli nie stosujesz jej za długo to spokojnie można zajść w ciąże. Najlepiej jednak skonsultuj to z lekarzem
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Na szczęście nie jestem w ciąży, ale ostatnio 2 przyjaciółki a i owszem... I terminy jakoś tak w lecie im wypadają.
Mogę się podzielić spostrzeżeniem takim, że jedna błogosławiona z widocznym brzuszkiem ma problem z kręgosłupem, przegina się do tyłu, co mnie troszkę bawi I wymiotuje zawsze rano jak wstanie przed 8 rano (współczuje)
Dominika, jak będziesz działać doustnie to w ciąże nie zajdziesz na pewno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum