Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-04-01, 15:58 Przedstawię się i pokażę
Jako że nigdy nie było możliwości bycia z Wami na wspólnych spotach, postanowiłem że należy się jakoś zrehabilitować, dlatego;
- Jutro ( środa ), między godziną 17.00 a 18.00, będziecie mogli w moim panelu Avatarów zobaczyć moją prawdziwą twarz i przeczytać imię i nazwisko. Tylko jutro i tylko przez jedną godzinę, potem znowu stanę się anonimowymmiko 005 .
Pozdrawiam wszystkich .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
miko 005 czyli ten gość na Twoim dotychczasowym avatarze to nie Ty?
Jak faktycznie tak się stanie, to proszę kogoś z moderatorów, żeby zrobił screenshota i wrzucił do area
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-04-02, 16:46
Lesiu napisał/a:
miko 005, staniesz sie rozpoznawalny , czy jestes na to przygotowany
glizda napisał/a:
Ja się tylko zastanawiam czy miko 005, czasem nie ściemnia z racji 1 kwietnia
Oczywiście że nie jestem na takie coś gotowy i pewnie że ściemniam, dlatego ta moja wczorajsza deklaracja była iście PRIMA APRILISOWYM psikusem , i nawet sam się muszę pochwalić, że mi wyszedł ( ów psikus ). Przepraszam wszystkich, którzy myśleli że mogło by być inaczej , Maru przede wszystkim Ciebie, mam nadzieję że nie wziąłeś dnia wolnego w pracy .
Lesiu napisał/a:
......jak by ściemnial to by napisal, że dzisiaj sie ujawni, a nie że jutro
Lesiu napisał/a:
Jutro juz 2 kwietnia i nic miko 005, nie usprawidliwi
No tak, ale nawet w dużych środkach masowego przekazu, głównie w prasie, padają jakieś „wyssane z palca” na taką okoliczność wiadomości, a sprostowanie następuje dopiero w następnym numerze . Nie inaczej jest i w tym przypadku , jeszcze raz przepraszam, ale 1 kwietnia, to 1 kwietnia i nic na to nie poradzimy .
A swoją drogą, jest parę osób, które chciałyby wiedzieć kto to, to bardzo miłe, dziękuję .
Teraz już nie pozostaje mi nic innego jak zacząć obmyślać plany na następny rok .
Pozdrawiam wszystkich, z poważaniwem miko 005.
PS. Wczoraj „zabrali” nam EURO`12, i to akurat kto wie, może jednak jest możliwe, dlatego nie wykluczajmy że nie będziemy mieć już nigdy możliwości do poznania się, może kiedyś na jakimś spocie, kto wie, kto wie .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
miko 005, to było zbyt zaskakujące, żeby mogło okazać się prawdziwe. Po prostu chciałeś nas wkręcić na Prima Aprilis, co by tradycji tego święta stało się zadość!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum